Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2019 07 14

Människan visar ibland upp sig motsatt den hon egentligen är. Så kan vi anta att de allra ondaste människorna söker sig till kyrkan.

Är poeter.se en kyrka för diktskrivare?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-14 09:17



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
ibland poeter.se kyrkan räcker inte till för att hitta den säkerhet man söker
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP