Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The King of Vivalla

ni är inte redo för bazzes bars

stick härifrån det här är mitt område nu larz

alltid redo med min tabbe

kom då din jävla babbe

kickar fyra ringar i min trakt

vart jag än är är det polisjakt

catch me if you can

bazze is the man




Övriga genrer (Satir) av Baltazar Larsson
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-07-03 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baltazar Larsson
Baltazar Larsson