Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vacker växtkraft, via, viljan i #Vi


VÄXKTKRAFTEN (Aforism)

... att Älska
är Vackraste
Växkraften

Victoria © DominiQue

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, text och närbildVacker växtkraft, via, viljan i #Vi
Victoria © DominiQue




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-05 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA totalt och evigt :) <3 kram
2019-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Ja!!
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen