Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


723.THE REFLECTIONs MOVEMENT ...

Högsta punkten på Mount Everest
"LOOKS LIKE *A KING* IN ANCIENT TIMES!"
ruskade sig av överflödiga dimmor

deras insikt *i* optiskt sikte
"GO AHEAD AND#MAKE#THE FACE!"
blev för tung för bergens densitet...

"THE REFLECTIONs MOVEMENT
WANTs TO BE OVER THE TOP!"




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP