Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Harungar - politisk humor



såg kråkorna skutta som harungar
över fältet som bonden vältat
de kivades om maten, liknade debatterande politiker
som drog vapen
näbbarna klapprade vingarna flaxade
skrattet bubblade, svalde nästan tuggummit
tänk vilka likheter går att läsa in, beteendet
människa djur..




Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-08-16 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP