Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en text info om Islams värdegrunder sharialagar osv


INSIKTER



skrämmande med okunskap
vi lämnar ut nycklarna till vår hage
med friskt grönt gräs
utan veta vilka som betar
politiker fattar beslut utan insikter
vad religion betyder för andra än oss

vad den kan komma att betyda
för våra blåa ögon


kunskaper kommer utifrån
de som vistats
bakom spegelns glas
vi går de oskoddas stigar på polerade gator
under den blanka ytan
lurar det vi inte vet

vi måste öppna våra ögon och se
sluta att blunda

*

såg AGENDA
Dubai prinsessan som rymde
Sharialagarna som drabbade henne, först den äldre systern
fångades drogades

Latifa rymde 2 ggr men utstuderad övervakning via mobilnätet
rymlingen hittades isolerades
första gången misshandlades hon i fängelse
Sharialagarna..

djupt berörande

men den yngsta prinsessan Latifa filmade sig själv
berättade, lades ut på nätet (kolla själv )
och alla som hjälpte henne dokumenterade
bekräftade



vad sägs om IS återvändarna..svenskarna är så naiva
indoktrinerade människovapen
barn skär halsen av fångar
att höra "expertisen" tala om goda möjligheter
återanpassa ..
går det att återanpassa religiösa fanatiker ?
ett fåtal vågar jag påstå, de måste vilja..
inte nog med flödet av narkotika vapen och mord !!

vi har religiösa fanatiker, sekter här i Sverige
som hjärntvättar sina medlemmar.
ett behov av gemenskap. är det frihet ?
de är utstuderat kunniga i att närma sig
och sticka in handen just då vi kryper på alla fyra
vad säger det om ärligheten :(
Tribunaler skapar rättvisa efter mönster från andra krig
Jugoslavien, Rwanda ?

alla vet Stig Larsson som fått namn om sig skrivit
strålande kriminalromaner
titta på SVT4
"det finns inget som heter demokratisk rasism"

mannen som lekte med elden

han dokumenterade filmade även nazister
och högerextremister
han ville exponera
för alla skulle se ansiktet bakom masken
en viktig info för alla




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-08-25 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP