Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


* OM kultur 6

Att skriva dikt är att skriva tätt.

Ett ord är laddat med medvetande. I en dikt är orden ofta mycket laddade och dikten är komprimerad så laddningarna ligger tätt.




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-22 08:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Varje ord har sin egen ton och vibration så även melllanrum.


2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP