Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Storstädning



gjordes som helig ritual långt tillbaka
vår och sommar efter gängse mönster
i dag är det mera behovet som styr
när vi upptäcker dammtussarna yr
en och annan mal hinner ofta riktigt boa in sig
bilda familj före vi bestämmer oss
för att påbörja jakten
eftersom det möbleras om och rensas
för ge plats åt kära ting från vännen
är städet mer kärligt än besvärligt
när mattorna i dynlådan skulle vädras
gick genast moder natur till attack
nyckfullt väder i dag
friska vindar, gärna orkan gillas
men någon i kvarteret dansar regndans




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-09-04 11:28



Bookmark and Share


  ULJO
Städa mera kärligt än besvärligt. Gillas
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP