Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solnedgångens fönster

  

Om vintern säger den som är instängd av snön

Vi har sett henne dansa med höstens löv

och sett yrande snö virvla i hennes hår

 Så är det inte ännu, men vinden börjar bli narig

 var först på tippen med trädgårdsavfall

berättade för vännen när jag hämtade henne

"när jag kommer därifrån om hösten har jag alltid

blommor tillbaka" folk slänger välmående

på tippen, jag ger dem ny jord och skänker dem

till andra

 efteråt såg vi tre tjejer den tecknade barnfilmen

Farmageddon, störtrolig arma jullan

fick min armbåge i sidan ett flertal gånger

som jag sa under slutscenen när rymdvarelserna

upptäckte människan som kom ut från deras

toa och de gjorde en makalös inbromsning, vände

på en femöring för att lämna tillbaka jordbon

"tänk om man kunde göra så när man kör fel"

ett konstaterande barnen som var med sina föräldrar

skrattade inte alls, det var vi vuxna som förde mest oväsen

Filmen är otroligt uppfinningsrik med ett otal poänger

fåren i filmen var helt omöjliga, Emil ligger i lä

i jämförelse med fåren, som var oemotståndliga med sina 

halsbrytande bus, fårhunden exploderade ständigt

och förbjöd dem, men de fann nya vägar, var ständigt 

innovativa

fast i slutscenen var allt frid och fröjd och sämjan

bredde ut sig som ett doftande lager timjan

då alla förenades i kampen om att rymdbarnet

kunde återförenas med sina föräldrar

 

Efter en kopp värmande ut och gräva ned växter

en vidunderligt härlig befriande dag älskade klokuggla kram <3




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP