Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

 

 

Sara Danius död, blev 57 år, vila i frid!




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-12 12:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Trist
2019-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Alltid sorgligt när någon går bort, speciellt när de inte är så gamla...fint att minnas henne så här...
2019-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hon tände ljus för
oss kvinnor, hon blev
en ikon för oss.
2019-10-12

    Lena Staaf VIP
Så sorgligt. Hon hade mycket kvar att uträtta.
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP