Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Scenen är din


Under ytan finns allt du vill ha
crepe de chin, dollargrin
pengar på banken, middag utan krita
en komediant, en clown med mask
allt beror på dig, sanningen du söker

Faller du, så faller du pladask
om du öppnar Pandoras ask




Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-22 10:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bevare
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP