Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spikmattor



rullas ut i det politiska landskapet
tonläget eskalerar det dundrar från läppar
den öppna handen är sluten
slagordens hullingar borrar sig in
meningsmotståndarna gräver skyttegravar
bomber skottlossning gängvåldet eskalerar
varje dödsfall bevisar inkompetensen
det ruttna samhällets sönderfall
blåögda väljares nederlag
spräng stadshusen till aska
bygg ett samhälle med frisk luft
bygg murar runt oaserna så några
överlever, inte enbart de som ligger i kuvös




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2019-11-11 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP