Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bördor vad är det för nåt ?



det är bara vår dagliga lott
tänk ändå dagens nyheter gav ingen frossa
sorg bördor vad är det för nåt
redan skygglappar
så blicken riktas rakt fram

GW Persson talade idag om Kapten klänning
berättade om den totala överraskningen
dubbelnaturen polischefen Göran Lindberg
utsläppt 2014 /satt i fängelse fr o m 2010
polisen arbetade för jämställdhet
var en sexuell sadist
älskade tortera sexuellt..

redan gjort skrämmande upptäckter
då man vänder på korten, vad finner
de finns överallt, även nätet

of gold is your creation, the sandstorm howls
the world is writhing with anguish
the unsavory rise from the graves











Övriga genrer (Drama/Dialog) av morgonstjärna VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-11-13 08:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
betraktaren ser allt
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP