Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittegodset



Var vänlig lämna tillbaka mina dyrbaraste ägodelar
Allt låg förpackat i samma kartong
De öppna händerna, de blå ögonen tilliten, hjärtat
Glädjen, den medmänskliga kärleken

Allt förlorade jag för jag trodde gott om människor på nätet
Reklamerar sorgen

Fråga mig inte vad människor är i stånd göra varandra
Mitt svar skulle bli
ALLT
Alla mardrömmar du kan tänka dig
Varje dörr skulle vara bommad för vem utanför
De skulle ständigt vara beredda med handgranaten






Övriga genrer (Drama/Dialog) av morgonstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-16 13:28



Bookmark and Share


  Lidde
Är inget fel att tro gott om alla människor
2019-11-16

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Jag blir verkligen tagen av det du skriver här. Är det någon i detta forum som har kränkt dig och utnyttjat ditt goda sinne?
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP