Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var på en exkursion om högkänslighet


och om rätten att få vara sig själv
både lärorikt och känslan av att höra hemma
gav nytt syre till själen
Högkänsligheten HSP har uppmärksammats mer och mer
och nu räknar man med att en femtedel av världens
befolkning har detta personlighetsdrag

kanske känner någon av er kära läsare liknande
erfarenhet av samma, känner igen dig
i några av beskrivningarna nedan:

1 personer med HSP känner lätt stämningar i rum och hos
människor
2 är känsliga för dofter och ljud
3 har behov av att kunna gå undan och vara själva
(sitter under korkeken som Ferdinand och luktar på blommor)
4 är avvaktande i större samlingar och står gärna vid sidan
av för att betrakta och observera
5 har ett rikt komplext inre
6 påverkas av andras känslor och blickar
7 blir stressade av röriga miljöer
8 njuter av små saker, som att se på hur ett löv singlar
ned från ett träd
9 samtalar med djur. kan säkert göras eller upplevas olika

är våra tankar positiva reflekteras de tillbaka som energi och glädje
tillvaron är mycket större än vad intellekt och öga ser
anm. inte ovanligt med någon form av medialitet känslan se




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-24 18:13



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Ja vissa är känsligare än andra
det kan även vara positivt
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP