Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns med musik på denna sida


Lys mina steg

Lys mina steg, led min väg där jag går
ge mig en karta av stjärnor
Lys mina steg, led min väg så jag når
fram till den plats jag vill vara

Stjärnan visar vägen som är så lätt att gå
Hjärtat leder stegen så att Ni rätt ska nå
Till där som ni vill vara, där livets ljus kan brinna
Där alla ord är klara och friden kan förnimma

Lys mina steg, led min väg där jag går
ge mig en karta av stjärnor
Lys mina steg, led min väg så jag når
fram till den plats jag vill vara

Tänd ljuset låt det brinna, låt sorgerna försvinna
låt hjärtat öppna slussen och släppa lyckan in
Låt Julens anda gälla mot alla och envar
var givmilda och snälla så har ni friden kvar

Lys mina steg, led min väg där jag går
ge mig en karta av stjärnor
Lys mina steg, led min väg så jag når
fram till den plats jag vill vara

Lys mina steg, led min väg där jag går
ge mig en karta av stjärnor
Lys mina steg, led min väg så jag når
fram till den plats jag vill vara

Copyright(christin lederman)

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Christin Lederman VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-28 17:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, stjärnan lyser vår stig å det glada budskapet i juletid å Jesus blir född på nytt!
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP