Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av Nobeldagen . Ve och fasa.


Man kan undra

Ingen nobelpristagare är fattig
inte heller okänd i sin krets
ingen av dessa Laureates behöver vare sig prispengar eller extra uppmärksamhet

men det finns andra här i världen som skulle må bra av att bli sedda och av att få pekuniära stöd

tänk om
glittermiljonerna i stället skulle gå till verkligt nödlidande
till kvinnor och barn i flyktingläger
till skolor för dem som ingen har
till Läkare utan gränser

tänk
om
och
tänk
vilket häftigt party det då skulle kunna bli i Stockholms Stadshus på Nobeldagen




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-10 17:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänk så bra att
Det finns fattiga
Som man kan ge
Någonting. T.e.x
Pengar
;)
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP