Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens språk

när vi stog där i regnet och höll varan i hand,
då fanns det inga ord som kunde betyda någonting,
vi stod där helt tysta och såg på varandra,
och våra hjärtan talade ett helt eget språk,
vi stod där och såg på varandra och glömde helt bort regnet




Övriga genrer av empty
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-07-03 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

empty
empty