Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMHETSTÄVLAN

Är du också ensamen ?

-Jovisst !

Jag är nog den ensammaste av ensamma jag.

-Nix ! för det är jag.

Kan du inte va,för jag har vare ensam sen födseln.

-Då kan jag tala om för dig att jag var ensam långt innan jag ens blev född.

Men det kan du ju inte va för om du inte är född så finns du ju inte.

-Joho ! För jag är så ensamen att jag inte ens finns.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-02-17 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP