Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt & Poesi

Det finns tre huvudformer att skriva i. Dikt, prosa och dramaform.

Varför anses dikt passa så bra till poesi?


logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-03-07 12:42



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Varav frågan ?
2020-04-08

    ej medlem längre
shakespeare
blandade alla,
aforismer också.
inte att förglömma!

och filosofi!

och religion!

och vetenskap!

om du läst ett manus
nån gång ser du att
dom formaterat
det som en dikt.

själv kan jag inte ens
läsa texter med
långa rader längre...

improvisation också!
där kan allt komma fram!

och poetry slam
är sin egen huvudart!

och musik så klart!
som sanskrit!
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP