Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi och fysik

Poesi handlar om ord och ordens musik. Ord kan uppfattas som partiklar, musik som en vågrörelse.

Handlar poesi om att lösa fysikens problem, att konstruera sambandet mellan partikel och våg?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 15:16



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Här har du verkligen utvecklat essensen av saker och ting, logiken. Tacksam för denna logik, i denna dikt!
2020-03-15

    ej medlem längre
det senaste jag läst och sett på youtube om, är att materia inte existerar, alls. =)

det är bara energi (ljus) som är vid en sån låg vibration som funkar för att våra ögon ska se och våra händer att ta på.

fåglar har inget kyl och värme sinne till exempel, för dom är infrarött bara en färg!

samma med vatten, är det partiklar eller vågor? =P
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP