Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lastampa.it,Carabinieri fick uppgiften att underrätta folk.


Människor som rånades i Italien av förfalskade läkare.

 https://www.lastampa.it/cronaca/2020/02/24/news/coronavirus-finti-tecnici-per-i-tamponi-a-domicilio-prime-truffe-agli-anziani-in-lombardia-1.38511297

 

Människor som rånades i Italien av förfalskade läkare under pretext av testning av coronavirus.

Tjuvar är obehagliga varelser som inte förtjänar att kallas människor!

De får dra nytta av de mest känsliga omständigheterna och hysterin som orsakas av det nya coronaviruset verkar förvärra dem.


Således har människor rånats i sina egna hem av falska läkare.


Denna information visades i Italien, men bekräftades inte av myndigheterna.
Informationen visades på webbplatsen:

Lastampa.it enligt vilken i Italien tjuvar skulle kunna dra nytta av det kaos som skapats av coronavirus-pandemin.


Informationen låter så här:

Falska läkare knackar på människors dörrar och erbjuder sedan att göra ett coronavirus-test och hävdar att de är anställda vid hälsoministeriet eller Röda korset.


Tjuvarna hävdar att de har ett officiellt formulär, som offret måste fylla i, och sedan utföra ett snabbtest för att ta reda på om personen är smittad med coronavirus.

Det är bara en pretext att komma in i rädda medborgares hem och stjäla pengar, smycken och värdesaker.

Carabinieri fick uppgiften att underrätta medborgarna, och den kommunala förvaltningen är skyldig att göra detsamma.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-18 16:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det händer nog i sverige med. folk har inte skam i kroppen.
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP