Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna för

"Kärlek öppnar frihet"





Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja. det är sant. i början av bellas och min kärlek kände jag mig fastbojad och tvungen. men rädslan försvann, allt eftersom. nu gör jag saker för att det är roligt, sen bara råkar det göra bella glad också. =) och hon är ju min guidande ängel...
2020-06-17

    Mim
så sant. Kan också vara så, att kärlek kompletterar VARANDRA!
2020-06-17

  morgonstjärna VIP
kan behövas medmänsklig kärlek idag
ingen bryr sig rösten från såren
alla går förbi tiggaren med skålen
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP