Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Att skapa

"Att skapa är att andas"





Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-18 12:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Andas... att andas ut = skapa
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP