Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk.

Nu kan det sägas:

GLAD PÅSK

önskar jag just dig.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-11 09:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tack detsamma så här
lite för sent.
2020-04-13

  Minkki VIP
Glad Påsk!
2020-04-11

    Sefarge VIP
"Happy new Påsk! "
;)
2020-04-11

  Öknens Ros VIP
Glad Påsk! ;-)
2020-04-11

    Max Poisé
Det kan sägas vilken dag som helst:-)
Men det är nu det gäller:-)

:-) Glad Påsk
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP