Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corona-relaterat. Aforism?


Längtar - kort sagt.

Jag längtar - alltså lever jag.
Jösses vad jag lever.


Eller, enligt råd av skrivarvän:

Jag längtar, alltså lever jag
- min Gud vad jag lever.






Övriga genrer (Aforism) av Cikoria Blå VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-16 07:18



Bookmark and Share


    Max Poisé
För att få en mer kraft i denna skulle jag tagit bort ordet ”jösses” och använt mig av än mer kraftfulla ord för att understryka..tex ”vid min Gud vad jag längtar...
En tänkvärd text!
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP