Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Det kan gå fortare än man någonsin kan tänka sig


Mer om rykten och deras spridning

En putslustig person i min närhet sa när det var omorganisationer inom myndigheten där jag var anställd "Här gäller det att komma tre rykten före sanningen" så sant som det var sagt.
Herr Ensten som dels var mycket djupt tänkande dels mycket disträ kom fram till att ingen information kunde färdas snabbare än ljuset. Han dock inte varit på min arbetsplats där information och skvaller var blixtsnabba. Gode herr Ensten hade fått packa ihop sina böcker och fundera vidare eventuell alltunder spelandes fiol.
Alternativt tröströkandes.
Till slut måste vi ju alla dö. Eftersom Herr Ensten talade tyska och han hamnat på ett amerikansk sjukhus där sjuksyrran inte kunde tyska är det upp till dags dato okänt vilka hans sista ord var.
Eftersom han säkerligen hade ett rykte väl i paritet med exempelvis Stephen Hawkins så skydde paleontologerna inga medel för att komma över han skalle för att undersöka det närmre men de fann inget särskilt med den, om man undantar corpus callusum (hjärnbalken?) som de tyckte var anmärkningsvärt bred och väl tilltagen det är också troligt att en ny undersökning med moderna metoder inte skulle ge ett annorlunda resultat. Tja så kan det gå om inte haspen är på som det gamla ordspråket lyder.
Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-25 21:23Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP