Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du som läser?³

Vem tusan är det som läser mina texter?
Jag är så nyfiken!
326 läsningar idag. Det måste vara en robot.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-01 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP