Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundersam



Det måste kännas berusande
så många schackpjäser att tillgå

undrar vad får dem lydigt under oket att gå




Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-06-01 20:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
grubblar ständigt
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP