Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSYKISK STATUS OCH SAMHÄLLETS PRIORITERING

Att en asocial luffare och filosof
med psykiska vanföreställningar
har blivit en förebild för världens
kristna anhängare,
säger en del om deras psykiska
status.

Att en mördare och en bedragare,
friades från samhällsomstörtande
uppvigling,
och Jesus dömdes,säger också en
del om samhällets prioriteringar.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2020-06-07 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP