Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otroligt


Palmeutredningen redovisar i dag sina slutsatser
ett väl underbyggd material med många intressanta
uppgifter
indiciekedjan helt häpnadsväckande där ingick även
Stig Engström den s.k. Skandiamannen som byggde upp
en förklaring till varför han var iakttagen
gjorde en film för styrka sin oskuld m.a.o. gjorde
ett hattrick som en brasse/Kappvändare, för vända bort
skulden på annan person
hade polisen för 35 år sedan varit mer aktiv och vaksam
hade de insett trollkonstnären menar Krister Pettersson,
(dagens utredare, de har varit flera)
allt motsägelsefullt som en dimbank, det går inte
blunda för att Skandiamannen bar sig märkligt åt
de har missat stolpen eftersom polisen klantade till
undersökningen redan från början
Olof Palme var en färgstark personlighet med fiender
för sin agitatoriska inrikes- och utrikespolitik
och att hustrun och han går oskyddade på bio
var att utsätta sig för att bli måltavla
Syftet till mordet kan vara allt ifrån politiskt till en galning
som närde ett hat till honom som person.


G.W. har från början uttalat sig om vikten av att mordvapnet kunde presenterats, (noggrann ballistisk redovisning mm)
De kunde inte exakt redovisa vilket vapen som använts, enbart pricka in gruppen (2-3 st). med ledning av krutstänk på makarna Palme samt de kulor som påträffats gjordes ballistisk undersökning. Dessa har även genomförts på flera laboratorier utomlands men kulornas beskaffenhet gav inga tydliga svar eftersom spåren från vapnet hade massakrerats vid kontakten med husväggar. hade de funnit spåren hade de mera exakt kunna ange vapnets typ
Varje kula får mikroskopiska spår efter det avfyrats från vapenpipan och varje vapen har sin specifika identitet.

G.W anser det här är ingen lösning på fallet som han förväntat sig

hans förvåning över slutsatsen leder förmodligen till fortsatta spekulationer..
många böcker har skrivits om det olösta mordet på en färgstark statsman.

han är inte den ende som mördats Kennedy var en annan, de är många. maktens tinnar kräver inte enbart en välsmord tunga, ett brinnande ideal, en trogen skara medarbetare som tror blint på allt han säger
det innebär även stora möjligheter att sluta sitt liv betydligt tidigare än avsett var.







Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-06-10 11:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mycket har runnit ur mina fingrar
2023-12-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP