Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nä ! nä ! K.P det blir ingen belöning på utlovade 1 mille av Leif G.W för din utredning inte.Ser nog att K.P mer skulle platsa bland alla självutnämnda Palmemördare på psyket,där finns Palmemördar`n kanske !?


PALMEUTREDNINGEN "ETT SKOTT I MÖRKRET"

Men tänk att säpo ignorerade
den politiska organisation,
vilken hade störst motiv eli-
minera Palme.

Nordiska motståndsrörelsen
( NMR ) är en högerextrem
antisemitisk organisation,
med Islamistiska kopplingar,
samt (EAP) och det faktum
av att Olof Palme vars adliga
släktförgreningar till Von Born,
Lagercrantz,Wallenberg,Adel-
sohn mfl,var av judisk börd
tillika landets statsminister,
borde varit mer än tillräckligt
för de av hans mest fanatiska
fiender likvidera honom.

Senaste mordteorin är av det
värsta snömos som hitintills
presenterats i mannaminne,
av någon inom polisens
Palmegrupper,
men för att få lugn och ro
bäddar de in sig i en livslögn,
som är att föredra framför,
ovisshet eller kalla fakta.

En rättvisa som upprätthålls
genom konstgjord andning,
när atmosfären blir för tung,
och därvidlag göra sig skyldiga
genom förtal av avliden 5:4 §BrB
samt av eventuellt griftefrids-
brott 16:10 § BrB kan även om-
fattas av skyddande av brottsling,
17:11 § BrB i de fall det är identi-
fierbar gärningsman.

*
Fotnot : Utseendemässigt är Kafka
och Palme identiska och i övrigt
bara människor tillhörande samma
art :"Homo sapiens"
oavsett antisemiter och rasister
hävda att en jude är alla judar liksom
alla indianer är en indian.

Notarius publicus 06-10




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2020-06-10 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP