Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Spontana noteringar"av Sten Wiking/foto


SPONTANA NOTERINGAR

I den romantiska skolans naiva
berusning,
blir eleven lätt förskräckt av
realismen och naturalismens
omutbara villkor.

*
Vad hjärtat önskar är inte alltid
vad förståndet säger,och på den
vägen är det.

*
Det vill till att berusa sig med en
god dos fantasi,för att i en paga-
nistisk lidelse göra avbön och
uppnå extas.

*






Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-06-15 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP