Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flow

Jag lever on line
jag lever McDrive
jag lever Drive In
jag lever
jag är en del av lösningen
MSB




Övriga genrer av Margit Grell
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-21 23:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text om att leva i tiden som är!
2020-06-26

  Nils-Robert
En dikt som får mig att le. mSB blev sådan knorr på dikten!
Lev väl

2020-06-23

  Kungskobran VIP
Du skriver med drive
som en high fiwe
kör på med ös
min kära tös
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell