Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i ett förord till "Dialogerna"


OM ATT "VARA" ELLER ATT "BLI"

Tänk att vara ett narcissistiskt ego,
att få apa sig inför publik,läsare
och åhörare,
att få gråta ut och skratta och visa
de mest avskyvärda sidor för att
bli av med dom,
en terapeutisk strategi för att orka leva.

Åh ! tänk att få bli folkkär,
en sån som älskas och nästintill avgudas
av de som inte känner dig,
och som själva saknar egen personlighet,
bättre publik,läsare och åhörare
kanske du är värd.

Allt handlar om att "vara"eller att "bli"
så var bara dig själv.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2020-06-22 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP