Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några tankar om poesi

Opoetiskt om poesi



För poeten kan det vara av värde att tänka igenom varför vi diktar.

Jag presenterar några tankar om poesi via länken. Kompletterar de nya idéerna dina inarbetade?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-23 14:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och intressant artikel om poesiskrivandet!
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP