Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man lyckats med att lura sig omgivning


Så trött

Alltid glad,
Alltid rolig,
Alltid trött.

Ingen ser,
Ingen ser på riktigt!
Ingen hör,
Ingen hör på riktigt!

Vill bara somna.




Övriga genrer av Carl-Hugo Andersson
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-26 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson