Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Vad jag förstått var det en gästkock denna kväll..


Recension Adam och Albin på Carlshällsgård - 10 Juli 2020

Recension Adam och Albin på Carlshälls gård:
Djävulens medel vitt socker etc. får en att tappa tonen, zikhrn, den flygande känslan, vilket vårt liv beror utav – ”rösterna” dvs. välsignelsen försvinner; vi blir som porr-påverkade:
Han hade lockats till detta, då han sett hur konstiga hans nära och kära blev ibland, och, han hade förstått att det var pga. denna ovana som de ibland verkade korkade utan att man kunde skratta åt dem, och, farligt anklagande, utan att man skönjde en lösning.
som jag skriver om Nils i P.S. Bakom stängda dörrar 3de Ed.
Adam och Albert förtjänar, i vad jag denna Fredagskväll, den 10 Juli 2020 ingen Michelinstjärna – deras lemonad, bland annat, är så vitt socker haltig, att det att bara dricka en enda av dessa är som en zyprexa 5 mg tablett.
Personliga uttrycket försvinner; kvar; en stel attityd och svårighet att formulera sig.
Personalen denna kväll är påverkade på samma sätt: det är likt de stod med en gömd pistol i fickan: vart är pengarna?! vart är din status!? vart är köttbiffen du (inte än) fäst vid skinkan!?
På Stortorgskällaren (Ebenitz) får man dubblet så mycket gnocci, och, dubblet så välsmakande, för endast 35 kronor mer.
Deras vitlöksbröd, när vi fick in det var bränt i kanterna.
Servitörerna tycks fullständigt sakna lätthet i karaktären: de är besatta av Agent-X syndromet: sjuk på bägge tyngdpunkterna.
Ifall inte hjärnsignalerna når fram till uppfattningscentrat (vitt socker orsakar detta, natriumflorid (det vanligaste floridet i tandkräm, kalciumflorid som finns naturligt fungerar utan att orsaka dessa skador), så verkar tonen klanglös, och tillvaron meningslös.
Det är sinnebilden, överförd via telepati, som vid en antydan, ett ord eller en gest etc. kan framkalla det goda skrattet, som hela vår tillvaro med andra bygger på.
Restauranger som använder vitt socker, är därför bannlysta i denna BMs nu påbörjade Michelinguide, ty du betalar för att få dina relationer förstörda.
Behållningen denna kväll var dock den fina omgivningen med utsikt från min och min frus plats, under ett snyggt uppsatt glastak, Kornel Kovacs fantastiska DJande. Det är enastående att se denna låga konstform tas upp till en konstnärlig nivå!

Dj-kulturens charmiga, intressanta drag:
att inte försöka vara mera än rätt och slätt en idol som människor träffas genom för att ha sex.
Klubben - varande intet annat än en stor sexmotor, man kliver in i, - och detta märks verkligen på "musiken"
Övriga genrer (Kåseri) av Marcus Beijar Mellin
Läst 50 gånger
Publicerad 2020-07-13 12:46Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Beijar Mellin
Marcus Beijar Mellin