Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


- Skrivet 20 Juli 2020


'I got him!' 'I got her!' - D.H. Lawrence

Hur orsakar man polyteism genom att ge ’genier’ diagnoser?
’du är som Carl Larsson… han var också mano-depressiv.. ta nu de här pillerna och du slipper bli...’
’tänk… Carl Larsson hade också detta.. då kanske jag kan bli en Carl Larsson… (detta är väl min räddning…)’
’he he… ”storhetsvansinnig”.. Kristus-ved..’

***

’I got him!’
’I got her!’ (D.H. Lawrence Lady Chatterleys älskare)– tidens idoliseringstrance
’cause all I’d ever learned from love was how you shoot somebody who outdrew ya’
(Leonard Cohen)
Vi får gåvor ifrån Allah och prisar Honom, ’jag fick!’ – nej – du blev given en stor gåva från Allah – förvalta den väl! var inte som den dåliga tjänaren som grävde ned myntet!

- Skrivet 20 Juli 2020




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Marcus Beijar Mellin
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-07-21 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Beijar Mellin
Marcus Beijar Mellin