Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spränglärd

 

 

 

 

 

Alfred Nobel




Övriga genrer av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-30 18:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Den var på krutet taget!
2020-07-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha underbar poethumor!!!
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP