Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Någon" skrev till mig, något kränkande och helt vansinnigt... ;( Se BILDEN!!!


En spark på en som redan ligger,,?

 

Ehh förstår NADA??
Däremot är jag multipelt sjuk, kan gärna skriva ner mitt Sjuk-CV..
Det enda jag gör på Poeter.se just nu är att applådera, och Bokmärka.
Att kallas för en "jävla skit", som går en "spindelmans ärenden"??
Be om ursäkt, och det snarast.. MVH Karl-Bo Lundstedt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-07 09:20



Bookmark and Share


    Askanden
stå på dig karl-bo!
nätet är alltför fullt av obehagliga jeppar.

får man fråga i vilket sammanhang påhoppet ägde rum?
2020-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Du är en välsignelse, Lundstedt.
2020-08-07

  lodjuret/seglare VIP
Skrev själv en text för länge sedan om sporten som så utbredd är, sparka på den som redan ligger. Du är i vilket fall inte precis ensam. Om att bli sparkad på, multipelt sjuk, skrivare här på poeter, vilja klaga på den som råkat hitta hit från 'asociala medier'. Du har nog sällskap som sagt och det är så varje dag, att andra även blir illa behandlade såväl fysiskt som mera mentalt. Handlingar, utpressning, rädsla för att alls gå ut, eländes elände. Hur mycket människor än får stå ut med, blir det nog aldrig 'okej' att förnedra annan, trots det är som nålstick, en kniv i ryggen eller bara oförskämda retsamheter... Ändå är det en utbredd sport, att retas. Det är dock skillnad på att passera en gräns. Att reta och retas är även detta tvenne så olika upplevelser... Att säga ifrån, vänligt men bestämt, är väl det en själv kan göra. Texten får tre kantareller av di gula, en spade att gräva i en mental trädgård med, samt en näve tänkt jord att så ett frö i.
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP