Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism - olikheter



vissa människor kommer in i ditt liv
som en välsignelse
andra kommer som en läxa

okänd










Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-08-31 15:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
varför behöver alla komma på en gång
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP