Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misstolkning

 

 

bottenlös är själen

där musten har sinat

och tappats upp

ur en kran

 

viktlös är livet

när varje hekto räknas

och den blindes ögon

åter ser




Övriga genrer av Liten Karin
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-07-15 08:48



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Men hej igen....och så bra detta är!
Kram från Yvonne
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin