Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Oharmoniskt

Målet för klassiska konstverk är ofta harmoni.
Vi kan skriva disharmoniska dikter. Läsaren påverkas då att uppleva disharmoni.

Har oharmoniska dikter några förtjänster?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-13 12:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja jag tror det att retorik belyser didaktik för att kanske spetsa pedagogik med hjälp av poetik?
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP