Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Tanke bakom

En dikt berör om den engagerar. Att den upplevs som meningsfull underlättar engagemang.

Är varje dikt med en tanke bakom meningsfull?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-03-20 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP