Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Svår barndom

ATT vara kreativ är att lösa problem. Den som har haft en svår barndom har mött problem. Därmed anledning att utveckla kreativitet.

Är det vanligt att poeter har haft en svår uppväxt?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-05-15 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP