Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Missan


Aldrig svarslös

Det är en nödvändighet i livets skiften
har jag lärt med möda
Ibland tar det emot
men efter samtalet med Elsa 96
inser jag än mer vikten av ärlighet
Varför ska någon tiga och lida?
Fick mig ett gott skratt
säker på att även du skulle
"jag har tröttnat på att räkna får"
sade jag till läkaren
berättade Elsa, då hon begärde
sömntablett p.g.a. ryggsmärtor
Hon har spinal stenos..
och doktorn frågade " har du svårt att sova?"




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-10-02 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP