Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram älskade uggla<3


som att stå på händerna



morgonens nyheter blev en trött axelryckning

först talet till folket med vicepresidenterna
Trump har handplockat en kopia
ljuger lekande lätt
och samma ångvältstaktik

Moderatorn fick svårt med sylen i vädret

sedan den stora nyheten gennyckel då människa
kan leka Gud och designa framtiden
Visst vore det mirakel knipsa bort ärftliga sjukdomar
och alla får evig ungdom
(vilket får vetenskapen att göra glädjeskutt
och stå på händerna)
religion och vetenskap två motpoler
visst har det förts djupgående filosofiska samtal
om vådan av att leka Gud
behövs läkare vårdpersonal i framtiden
fantasin möter inga hinder över vad händer
kommer alla att bli eviga ungdomar,
vem bestämmer om nya liv får födas
och vilka som måste plockas bort
blir människan en del av SCI?
experiment med plocka bort och sätta in främmande gener
har funnits länge, såg beklämmande exempel på
det under nk-lektioner en liten fågel med jättevingar

slutligen SOPBERGEN som prånglats ut av profitören
som fullständigt ignorerar regler och förbud
THINK PINK i olika kommuner
miljöfarligt skräp nedgrävt osorterade schaktmassor
Varför har Sverige så många tandlösa kommuner?
VAD ÄR LAGEN TILL FÖR brottslingar?
Varför så mycket tomma ord om vikten av miljön
då borde stoppande hinder avlägsnas i raketfart
så nya lagar kan skrivas.




Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-08 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP