Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attefallshus

 

Nyligen uppväckt från de döda
längtar återupptäcka
nuets glädje
Inte efter spökfingrar
de tömmer varje åder på blod 
De kapar vi i hast
för de inte växa kan
på bekostnad av en ann.

Attefallshusets mark
får inte beträdas

 




Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-10-11 08:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för blockeringar <3
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP