Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände sedan

I november 2017 gick över 700
kvinnliga skådespelare ihop
i ett upprop mot sexuella trakasserier
uppropen # tystnad tagning fick enormt
genomslag i sociala medier
och manifestationer
av olika slag, rörelsen spreds utrikes
Den kallades i folkmun # mee too
alla uppropen lämnades
till jämställdhetsministern, men
vad hände sedan ingenting !!
ETT STORT HÅL det enda förfärande
och Trump med sina verbala övergrepp
och smutsiga trut
vem har glömt
"grab them by the pussy"
inte märkligt världen förblir
då makthavare drunknar i sin egen dynga
en kvinna är inte enbart kropp,
den är även själ med visioner
vågar endaste drömma om annat liv
alla är värdefulla
värdeskillnader är ovärdigt
i ett land med demokratiska värderingar!!
det sämsta med maktens korridorer,
alla kan drabbas
om man inte är en stark okuvlig själ
som brinner för rättvisa

Ett bra exempel av senare valör Obama




Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-10-11 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP